За нас


Десафио ЕООД е създадена през 2012 г.

    При проучването на пазара у нас  през 2017 година, решихме  да предложим на клиентите си продукти, системи и персонализирани решения за професионалната хигиена.

    Проучих ме много фирми от световен мащаб. Запознах ме се с доста продукти предлагани на пазара. Подложих ме ги на  употреба с цел доказване на качествата, които са описани от производителите.     Предоставих ме ги за употреба на наши клиенти, които останаха очаровани.

    На базата на това сключихме договори за прадставителство у нас с директните производители, с доказано качество и гаранция.

    Разполагаме с диференцираща и изключителна философия благодарение на знанията за пазара и ценностите, които ни характеризират, и от своя страна определят основните конкурентни предимства, които предлагаме:

Иновации - Гъвкавост - Устойчивост - Глобално качество - По-голямо участие и последващи действия - Висока ефективност и производителност - Висококвалифициран технически съвет - Обслужване на клиенти - Обща ориентация към Клиента.

    Предлагаме отворена дистрибуция, както у нас така и в чужбина.     Продуктите са подходящи за : фирми за почистване, фабрики, хотели, ресторанти, кетеринг, кафенета, заведения за обществено хране, столови за хранене, офиси, салони за красота, болници, спортни центрове, детски градини, подходящи за всички типове помещения и бизнеси, които търсят професионално внимание с максимално качество.